14 d’abril 2016

VOTACIÓ PRESSUPOSTOS 2016

Bona nit. Ahir vàrem prometre que avui penjaríem més fotografies de la sortida a Guissona, però l’actualitat és la que mana, i no dubtem pas que ho entendreu tots veïnes i veïns.
Estem immersos en les votacions dels pressupostos participatius d’enguany. Ahir els que varen poder, el van presentar al Teatre Conservatori. Nosaltres en estar a Guissona, no ens vàrem comprometre de ser-hi a la presentació, però sí que vàrem complir amb les  normes o requisits que l’ajuntament ha establert per poder participar, concursar (com vulgueu). Vull dir que la feina, la vam fer i la vàrem entregar. Un Power Point que durava tres minuts exactes, que és el temps que cada entitat disposava per presentar i defensar el seu projecta. Se’ns va dir per correu al matí que això no era viable........????, sorprenent. De totes maneres estàvem de viatge i tampoc en teníem constància. La sorpresa va ser en presentar-nos al Conservatori i assabentar-nos de què no ens passarien el treball que amb moltes ganes i acuradament havíem entregat per justificar la nostra participació, pel que donava a entendre que nosaltres allà no hi fèiem cap falta, no us sembla així?
Tant si val, ara és qüestió de votar! I això és el que us demanem a tots
Es pot fer presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, als baixos de l’ajuntament vell, o per web telemàticament. Les normes per poder-ho fer efectiu ja us les vàrem fer arribar,
Per aquí el dia sis d’abril, amb un reguitzell de fotografies per il·lustrar la informació del projecte. Amb tot si us cal ajuda o aclarir els dubtes que pugueu tenir, des de l’associació us ajudarem i us atendrem amb molt de gust. Recordeu que són quatre els projectes que s’han de votar.
Ànims!, i a complir com a veïns del barri que som i demostrem que l’estimem. De pas donem bona imatge de ciutadans Manresans.

De seguida que puguem, penjarem més fotografies de Guissona, perdoneu eh!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada