14 d’abril 2016

EXCURSIÓ A GUISSONA

Molt bona nit. Recordareu que dies enrere vàrem informar d’una sortida que faríem a Guissona, per visitar també l’empresa anomenada Bon Àrea. Gràcies a la gestió del Sr. Carles Guixé, propietari de la botiga que tenim ubicada al barri, i que de ben segur molts de vosaltres veïnes i veïns ja coneixeu. El dia d’avui l’hem pogut fer efectiva.
Aprofitem per donar-li les gràcies, per tot en general, ja que, des de el transport, la visita acurada que l’ajuntament del pobla ens ha ofert, el dinar que cada persona al seu gust ha pogut consumir en el bufet restaurant de la mateixa empresa. La visita personalitzada, per fora i per l’interior de la factoria amb el trenet, amb l’afegit del regal de la fotografia que ens han fet a cada un del grups, (perquè ens hem tingut de repartir en dos) i una tassa de ceràmica, hem arribat a dos quarts de sis de la tarda molt satisfets de tot. Perquè ha sigut un dia diguem rodó, del qual no ens hem tingut de preocupar absolutament de res. Així doncs permeteu-me que una vegada més en nom de tots els assistents expressem la nostre plena satisfacció i gratitud al Sr. Carles. També evidentment a l’empresa Bon Àrea.
Dit tot això, em permetéreu  que avui no hi posi massa material gràfic, degut a que s’ha de treballar una mica, pel fet de poder encabir el màxim de fotografies que entre tots al llarg del dia hem anat fent.

Demà més!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada