10 d’abril 2016

EXPOSICIÓ FONT

Bona tarda veïnes i veïns. Observareu que fa uns dies que treballem a un ritme força frenètic en el Blog. No se li deu escapar a ningú que aquestes coses, acostumen a passar. La Feina a voltes s’acumula i es trampeja com es pot.
Ara ens trobem en un d’aquests moments i la nostra obligació és donar informació. Com és evident, aquesta s’ha de donar al dia, d’altra manera ja no val pel fet que estem en uns temps que tot va molt de pressa i se’ns escapa de les mans.
Dintre les nostres possibilitats procurem i ens agradaria que fos així, de tenir-vos ben informats puntualment.
Haureu sentit pel barri, que en un temps no massa llunyà, hi hauran moviments, volem dir a condicionament de terrenys i carrers, per poder ubicar un nou super mercat de la cadena Mercadona. Aquest tema es va parlar en l’assemblea d’enguany, ja que ens va semblar que era obligació de l’associació d’informar el soci. Tot és pel fet  que molt ens temem, que aquest enrenou afectarà la Icona que tenim en el barri, com és la de La Font ubicada a l’entorn dels pisos que donen nom al barri.
Hi ha persones que han pujat, han viscut la seva infantesa amb la font, hi ha jugat, hi ha begut, quant ha tingut set, i hem anat a buscar aigua de vegades. Si hem tingut algun problema de subministrament per diferents raons que ara no anomenarem per no fer-nos pesats.
Però la realitat és que aquesta Font estimada, aquesta Icona del barri, que la portem al cor, pot ser que corri perill de desaparèixer.
Per tot el citat i altres coses que ara no mencionem, ens agradaria i així us ho comuniquem, que valdria la pena recollir el màxim d’informació possible sobre la mateixa. Aquesta, ens val documentada com és obvi, escrita, verbal o en imatges. Fotografies, i com més antigues millor.
També ens podeu ajudar parlant amb els vostres veïns, coneguts, familiars ec. Fent-los partícips del tema.
La nostra idea, és de fer una exposició amb el material que ens feu arribar. Per les festes del barri, la tindríem muntada a dintre al local, perquè tots vosaltres la pugueu visitar, i a la vegada donar idees de les actuacions que caldria fer. En principi pensem en un trasllat de la mateixa, ja que estem segurs que no consentireu pas que depereixi del barri oi?
L’Associació lluitarà el que calgui per preservar-la, no dubtem que vosaltres ens hi fareu costat.

De moment ho bategem amb el lema que encapçala aquest redactat. LA FONT AL COR.

ET DIU ALGUNA COSA AQUESTA PLACA? 
NO VAL LA PENA PRESERVAR-LA?

RECORDES HAVER JUGAT O ALTRES ANÈCDOTES DE LA FONT? 

QUÍ DEL BARRI POT DIR QUE NO LA PORTA AL COR?

US DEMANEM LA VOSTRA AJUDA !!

GRÀCIES A LA VEÏNA CARME FUENTES , PER
LA SEVA COL·LABORACIÓ. HA ESTAT LA
PRIMERA A APORTAR LA FOTOGRAFIA QUE
ESTEU VEIENT.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada