01 d’abril 2014

MARXA SOLIDÀRIA

ESPERANT L'HORA DE LA SORTIDA
La sortida ha estat molt puntual. Tal com li agraden les coses a la nostra benvolguda presidenta MARINA. Amb una participació  d'uns SEIXANTA-VUIT participants però quasi un CENTENAR de persones que hi ha col·laborat econòmica ment. Un ÈXIT ! s'ha de dir.
Llàstima del temps que no ens ha acompanyat. Bé! si que ens ha acompanyat, la pluja, que ja feia falta que ho fes, però............, ja se sap, mai plou a gust de tothom.
Tot i així ens ha deixat  fer la caminada i no hi ha hagut cap incident a remarcar. Amb conseqüència hem arribat tots sans i estalvis i en general es comenta que s’ha gaudit força de la coca  amb xocolata  a la sortida, com de la taronja i l’aigua, al Mirador del Llobregat. També dels paratges que el temps ens ha permès incloent el Mirador del Cardener.
A l'arribada ens han ofert un brou que, tal com hem arribat de xops se'ns ha posat molt bé. I els que ho han desitjat han recuperat forces amb coca i xocolata novament. Per si tot plegat fos poc encara, ens han regalat una bossa amb el logo de l'associació de record per a tots.
ANAR FENT CAMÍ
L'organització una passada, molt ben senyalitzat tot el recorregut.
Ja per acabar diré que, hem estat unes dues hores i tres quarts caminant fent salut. Hem fet aproximadament uns 10,50 km. Hem cremat unes calories que pel cos li va divinament i el més important de tot, HEM COL·LABORAT AMB UNA CAUSA SOLIDÀRIA QUE ERA L'OBJECTIU.
GRÀCIES  A TOTS ELS VEÏNS QUE HEU AJUDAT A  L’ORGANITZACIÓ.
A TOTS ELS COL·LABORADORS EN ELS AVITUALLAMENTS.
GRÀCIES A TOTS ELS QUE ENS HEU ACOMPANYAT.
Tots i cada un dintre les seves possibilitats heu fet que la caminada hagi estat una realitat.
Vull fer si m’ho permeteu, un esment especial al DINAMITZADOR  de l'associació conegut popularment com el SEBAS, (es diu Sebastià), per l'interès, les ganes i l’esforç que hi ha dedicat. La senyalització ha estat perfecta i l’ambient fabulós.

ARRIBADA I COMENTAR LA CAMINADA AMB EL BROU
PER TOTHOM NO MÉS HEM QUEDA  FELICITAR -VOS I ENCORATJAR -VOS A QUE ES PUGUI TORNAR A REPETIR.-  
EL SEBAS

1 comentari:

  1. mª carme òrrit14/4/14 23:30

    ho vem passar molt be encara que ens mullessim...a veure si en fem mes...

    ResponElimina