21 d’abril 2014

ELS ARMATS

Som el matí del dilluns de Pasqua. Podríem dir que a les acaballes de la Setmana Santa.
Encara que ha estat dels anys en què s'ha escaigut diguem-ne tard per ser el mes d'abril, el temps pels que han estat a la platja penso que no haurà estat el millor.
Però sempre hi ha la part positiva que és la que ens ocupa. Vull ressaltar amb això que la setmana va començar amb un molt bon  dia de diumenge de RAMS.
Alguns conciutadans i entre ells evidentment persones del BARRI,vàrem poder anar, o ens va venir de gust anar al migdia fins a "Crist Rei", que a banda de beneir el ram els que ho van desitjar, una entitat com és la dels ARMATS, ens va fer gaudir com és costum en questes festes de les seves evolucions, i embadalir amb la seva desinteteressada però sempre molt organitzada exhibició.
Amb un sol de justícia que queia, la gent estoicament estàvem allà per fer los recolzament, i bé que s'ho van merèixer.Qui més que menys ho vam aprofitar per fer-los fotografies per tenir de record.
Els infants tots també molt emocionats, seguien el desenvolupament de l'anomenada exhibició.
Un cop fet esment de  l'esdeveniment, vull fer una menció a les persones que integren l'entitat. Donar les més sinceres gràcies per ser-hi  a tots ells, però als del nostre barri en especial, i al meu amic de caminades LLUÍS JODAR FLORES que ho porta dintre el cor.
Per molts anys Lluís hi puguis anar participant,
i que nosaltres els del teu entorn ho puguem gaudir.-



Us deixo un vídeo que he trobat a la xarxa, és de l'any 2012.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada