10 d’abril 2014

DIA INTERNACIONAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA

Des de l’any 2002 l'Organització Mundial de la Salut mitjançant resolució oficial “insta els Estats Membres a celebrar anualment un dia ‘Move for Health’ (Per la teva salut, mou-te) per promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar”.
El missatge principal a transmetre és: Acumuleu 30 minuts d’activitat física moderada cada dia!


El grup de caminadors del nostre barri, com cada any ens hi hem adherit i el dia nou, vàrem anar a l'ermita de Sant Isidre.
Vàrem ser trenta-quatre persones, i com és habitual a banda de fer salut ens ho passem bé. Intercamviem opinions, parlem de futbol, política, societat, literatura,cinema, ec..ec...
A més a més d'admirar el paisatge que la natura ens ofereix, poder veure dia a dia com canvien les flors, els sembrats, les ametlles que ja surten, els cirerers ben florits, ens permetem el fer algunes fotografies de record, (qui li agrada) és clar!
D'aquesta manera compartim una estona de les nostres vides, i les nostres inquietuds. I tot plegat ens ajuda a més de tenir una vida social col·lectiva, a mantenir un contacta entre veïns que sempre és positiu i enriquidor.
Amb tot no faig res més que animar i encoratjar a tots els que us pugui interessar a acompanyar-nos, com cada vegada us dic, sereu benvinguts, i no en tinc cap dubta que us hi enganxareu, us ho passareu bé.-
Aquí teniu unes imatges que diuen que valen més que mil paraules oi?








Davant del CAP, fent els estiraments per emprendre
la caminada.

EN PLENA CAMINADA




QUIN PAISATGE I QUINS COLORS  OI?





CREUANT EL PONT DE LA
ROSALEDA








ARA TOCA CREUAR EL RIU D'OR









JA HEM ARRIBAT A L'ERMITA
I NO FALTARIA MÉS! S'HAN DE RECUPERAR FORCES PER TORNAR

Fins a la propera, que no tardaré a tornar a fer esment d'alguna que altra caminada.
Segur que serà abans del nostre patró Sant Jordi.
Us passo l'enllaç per si voleu visitar la WEB:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada