21 de novembre 2016

PENSIONS



Avui tal com estava previst al migdia hem compartit una xerrada sobre les pensions. Aquesta ha estat comandada pel Sr. Sergi Pérez Ibáñez, membre de la plataforma de SÚMATE del Bages, acompanyat pel president d'aquesta, el Sr. Chema Clavero, que ha estat ell el que en realitat ha portat el pes de la xerrada (que dit sigui de pas) ha resultat molt interessant, i les vint-i-cinc persones que ens hi han acompanyat han quedat molt satisfetes per la manera que s’ha expressat i ens ha fet més que entenedor el tema de “Les Pensions”.
Ha tingut una durada d’una hora i quart, però reconeixem que s`ha fet molt curt, per la fluïdesa en què el Sr. Clavero ha portat el tema.
Comentaré que ens han obsequiat amb uns tallets de coca, els que els hi ha vingut de gust i aigua per tots.
Com sempre hi deixarem unes imatges per deixar constància de l’acta, no sense abans recomanar que si en teniu ocasió i el podeu anar a escoltar en algun acta que n’estigueu assabentats, val la pena dedicar-hi un temps que és molt enriquidor.
Gràcies a tots els que ens heu fet costat, i gràcies a la plataforma SÚMATE per la seva disposició en venir el  nostre local i confiar en nosaltres una part de l'organització per presentar el seu projecta, concretament el de les pensions que tant ens preocupa a la majoria de la ciutadania.
Com sempre diem veïnes i veïns:


TREBALLEM PER VOSALTRES



OBSEQUI AGRAÏMENT ALS PARTICIPANTS


EL SR. SEGI PÉREZ EN PLENA DISERTACIÓ


EL SR. CHEMA CLAVERO PRESIDENT DE "SÚMATE"





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada