12 de novembre 2016

FOTOGRAFIES DE LA SORTIDA AL PARC DEL SECÀ




Bona tarda. Avui al matí, organitzat per la FAVM de veïns, els que ho hem desitjat, hem pogut fer un recorregut amb un tast d’oli d’oliva amb pa i xocolata negre, que òbviament ens n’hem llepat els dits (mai més ben dit), que per l’ocasió ens han ofert als assistents.
El dia també ens ha acompanyat força i per tant hem gaudit d’una visita guiada, que molt amablement i eficientment, ens han dispensat les monitores del consorci que han estat pendents de nosaltres per explicar-nos els variats continguts, ja siguin geològics, històrics, de botànica ec..
Donem les gràcies a les entitats que ho han fet possible, i en el seu favor hem de dir que hem passat una matinal perfecta, per l’atenció rebuda i per poder gaudir de l’entorn que ens han fet reviure amb el passat, combinat també amb el present, ja que no podem oblidar que a tocar hi ha el parc ambiental de gestió de residus del Bages i el Moianes.

Podreu deduir per les imatges que hi posem, el comentari que he fet fins i tot queda poc explícit pel que realment es mereixen. Gràcies novament.












































 




















1 comentari: