21 d’abril 2016

PARC DE L'AGULLA


   REAFIRMAR LA DECLARACIÓ..


Amb aquest lema, ahir a la tarda a la sala d’actes de l'Institut Lluís de Peguera es va fer una xerrada.
A les set de la tarda una trentena de persones, ens vàrem aplegar en el lloc esmentat per poder tenir informació de primera mà respecte als problemes  que en principi s’estan creant amb l'intent de recuperar un projecta que fa uns anys, es va paralitzar, com és el de construir un hotel, una benzinera i altres serveis al voltant del nostre Parc de L’agulla. Dic nostre perquè no dubto que la majoria de ciutadans de Manresa i també segur que fins i tot el Pla del Bages, ho valorem com una joia, poder-ne gaudir i si ve al cas, aquesta joia enriquir-la, es la nostre il·lusió, i no al contrari com sembla que algú pretén en el present.
No he llegit encara el diari d’avui, que estic segur en parlarà. També hi havia el canal Taronja, poder també d’altres que desconec, però el tema té ressò i crec que encara hauria de tenir-ne  més.
Nosaltres com entitat associada a la FAVM, que també és impulsora junt amb Meandre del manifest, hi vàrem assistir per donar el suport que calgui per defensar i preservar com a mínim l’esmentada Joia – EL PARC DE L’AGULLA-, que tenim el deure de respectar i preservar, no convertir-lo en un complex com altre qualsevol sense cap mena de valor.
Hi deixem unes imatges perquè us en feu una idea de la importància de la xerrada.
Estiguem ben alerta veïnes i veïns, amb les decisions que es prenguin, nosaltres com a ciutadans hem de ser els guardians perquè no ens prenguin la JOIA.







 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada