06 d’octubre 2017

COL·LABORACIONS

Bona tarda. Un dia més entrem al bloc per fer-vos arribar informacions diverses. Com podreu observar aquest mes està farcit d’activitats per diferents motius. Val a dir que tots tenen la seva importància i per tant pensem que serà del vostre interès.
Som conscients que tots tenim obligacions i per tant no podem acudir a tot, però sí que podem amb informació anticipada, ordenar el nostre temps i assistir algun dels actes que hi deixem els programes que en fan ressò, i fins i tot si no ens és possible l’assistència divulgar-ho i fer extensiu als vostres amics, coneguts, familiars ec.
Esperem que tots els actes hi hagi una implicació tant amplia com es pugui i, ja que se’ns ofereixen possibilitats de participació aprofitar-les pel bé en general de la societat en què vivim.
Gràcies pel temps que ens dispenseu a tots veïnes i veïns. També a tots els seguidors del Blog. Us restem molt agraïts.
Recordeu que:
TOTHOM I ÉS CONVIDAT, US HI ESPEREM!!
TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES!
Si desitgeu més informació no dubteu a posar-vos en contacta amb l’associació que sereu atesos amb molt de gust.AQUEST  TREBALL S'EFECTUARÀ A LA NOSTRA ASSOCIACIÓ ELS DIES  8 I 15 DE  NOVEMBRE A PARTIR DE LES 4 DE LA TARDA.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada