29 d’octubre 2017

1 HOMENTAGE A LA GENT GRAN (PARXÍS)


Bon dia veïnes i veïns. Ahir vàrem fer una petita introducció del que teníem preparat per celebrar la jornada festiva que podem dir que ja és una realitat.
Tal com vaig dir, he anat preparant un reportatge gràfic pels que no hi vàreu poder assistir pels motius que siguin. Volem donar les gràcies a tots als que ens hi vàreu fer costat, que ho vàrem compartir amb molta alegria, amb bona harmonia i amb total comunió, com a membres que conformem i compartim també el barri. Potser no hi va haver la participació d’altres vegades, Entenem que cada vegada se celebren més activitats arreu, en general hi ha concurrència a tots els actes que se celebren no sols a la ciutat i comarca, també a tot el País.
Amb tot, estem força satisfets, i amb ganes de seguir, treballant perquè el barri, segueixi si més no, mantenint el bon nom i donant a parlar o ser notícia -com vulgueu- a la ciutat i continuï sent d’interès per les persones que ens acompanyen a compartir-lo per les diferents activitats que s’hi desenvolupen, ja siguin mercats, associacions, escoles, parròquia, en fi...... Amb el moviment general que el dia a dia comporta.
Farem en diferents entregues, fer-vos arribar les imatges, que ja sabeu que si ho desitgeu, les podeu fer vostres.
Comencem pel “2n. CAMPIONAT DE PARXÍS”
Restem al vostre servei pel que calgui, en tot el que us puguem ajudar, ja coneixeu el nostre lema:

TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES!
VOLUNTARIS, PRESIDENTA I LA MONITORA MERCÈ MORA, DINAMITZADORA DE LA MATINAL I TAMBÉ DEL 2n CAMPIONAT DE PARXÍS
PROVES
ELS TAULERS ESTAN A PUNT


LES PARTIDES MOLT ANIMADES I EXPECTANTS! REACCIONS  ESPONTÀNIASANA BARDÈS- AMB LA PRESIDENTA MARINA ENTREGA DEL PREMI  D'ADULTS

EL GUANYADOR INFANTIL HA ESTAT EL NEN:  WALLI    WAUNAWI

I EL GUANYADORCATEGORIA CADET HA ESTAT EL NEN:  SAAD   OUAZANI
LA PAQUITA ALOY- VOLUNTARIA HA PREPARAT EL VERMUT AMB EL QUE S'HA OBSEQUIAT A TOTS ELS PARTICIPANTSTOTS CONTENTS AMB EL CAMPIONAT QUE HA  FINALITZAT AMB EL PICA PICA
La propera entrega serà el CONCERT VERMUT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada