29 de juny 2017

PROGRAMA CAMINADES



Ara si que podem dir que ja estem en ple solstici de l’estiu, acabem el mes de juny i el juliol treu el cap, perquè el gaudim amb més o menys calor. l’Ambient de vacances que es respira arreu, puix que si no les estem fent, falta ben poc perquè les comencem. És l’època de l’any que hi ha molta vida al carrer, per diferents circumstàncies, el bon temps convida a compartir els moments, que en altres estacions de l’any no s’hi donen les condicions adequades, ja sigui pel fred, la pluja, el treball, o la infinitat de coses que omplen el fer del dia a dia.
Si marxeu de vacances, us desitgem que les gaudiu molt, que recupereu forces per reemprendre el nou curs que tindrem per endavant. I si com altres no podeu marxar, recordeu que també es pot gaudir i és molt bon temps per fer-ho, de la natura.

Amb aquest motiu, cada mes tenim una programació de caminades per poder compartir totes les persones que ho desitgin. També va bé practicar-les per desconnectar del tarannà diari, i a la vegada ens ajuda a fer salut. Aprofitem doncs l’avinentesa per fer-vos arribar les diferents opcions que teniu, trieu la que més us sedueixi, i us decidiu a acompanyar-nos, gaudirem junts de la natura, farem salut, i compartirem les nostres vides tot fent vida social.

VEÏNES I VEÏNS US HI ESPEREM !!




1 comentari: