04 de juny 2017

1r. CAP DE SETMANA


El primer cap de setmana de festes del barri ja s’ha deixat veure i sentir. Com us vàrem fer avinent, amb la cerca vila del grup Batrakes, es va donar per començades les festes. Amb un seguiment, sobretot, des de els balcons, terrats i altres, els veïns atrets segurament pel soroll que feien, es van anar despertant del seu somni. Sortien a treure el cap per saber, què passava? Fixeu-vos bé als balcons! Amb la marxa que els caracteritza, com hem mencionat els Batrakes feien el seu recorregut. Ho constatareu amb algunes imatges que hi deixem.
Un cop feta la primera actuació, va precedir el concert vermut, que per problemes amb el temps meteorològic, es va decidir de fer-ho dintre al local de l’associació, i d’aquesta forma, amb l'arrosada es va completar el matí del dissabte dia tres. També hi deixem algunes fotografies pels que no vàreu poder participar dels esdeveniments.  
Moltes gràcies als veïns i veïnes que hi heu participat!
Més tard hi penjarem fotografies dels actes de la tarda vespre, i si pot ser de les havaneres de la nit.
Ara ens queda tot el cap de setmana vinent, si ho desitgeu, llegiu la programació que us vam fer arribar per aquest mateix mitjà o si disposeu de la revista del Totxo, els que sou socis.
En principi us fem memòria de que, podeu venir a apuntar-vos per la caminada.

TREBALLEM PER TOTS, TREBALLEM PEL BARRI!!






















































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada