27 de febrer 2017

CAMINADES MARÇ







Una nova entrada per donar informació. En aquesta ocasió és per donar-vos a conèixer la programació de caminades que pel mes de març hi ha previstes.








Com podeu comprovar, si sou seguidors del bloc, us adonareu que intentem que aquestes siguin variades, tot i que òbviament, cada cert temps es repeteixen, però com que a voltes es capgiren, és a dir: Un cop és fan diguem d’anada, i altres de tornada. Al cap davall el què interessa, és fer el manteniment del cos que juntament amb el contacte amb la natura ens aporta el ben estar de salut i de qualitat de vida que hom pretén. Són 32 les caminades habituals, i si afegim l’extra de cada mes, anem per la quarantena d’itineraris diferents, deu midó oi?. També val a dir que, en disposar de tres nivells diferents com són les curtes, mitjanes i llargues, hi ha moltes possibilitats que una major part de veïnes i veïns us hi podeu sentir còmodes en el grup que escolliu.
Tan sols us encoratgem una vegada més, al fet que ens hi acompanyeu, no dubtem que en qualsevol dels grups us hi sentireu ben acollits.


ÀNIMS US HI ESPEREM!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada