31 de gener 2017

CUINA 2017



Bona nit. Avui hem dut a terme el primer taller de cuina de l’any en curs. Ja dies enrere ens en vam fer ressò penjant el programa del que faríem.
La monitora Olga Dalmau, una vegada més, ens ha sorprès gratament amb les seves receptes i ensenyances,
En aquesta ocasió hem estat disset persones les que hi ha assistit, i hem gaudit de la recepta de les Carxofes amb gambes, cloïsses i navalles. Ha resultat genial de saborós. Per acabar un mojito de maduixa i herba bona entre altres ingredients que es bevia sense tenir-ne ganes.
Per mostra hi deixem unes fotografies, pels veïns i veïnes que no ens hi heu pogut acompanyar.
No oblideu que:


TREBALLEM PER VOSALTRES

 La monitora Olga a punt....
.... per donar la classe

 Les assistents seguin l'elaboració de la recepta
 Part dels ingredients de la recepta


 Ja podem degustar la primera recepta


 Anem pel MOJITO sense alcohol

 De les maduixes i l'herba bona.... 
 entre altres components s'ha fet 
 El MOJITO esperat...ummmm...ummmm..
 Amb el brindis compartit

Ha finalitzat el primer taller de cuina 2017
Fem memòria que ja us podeu apuntar per la CALÇOTADA del dia 11.
Podeu consultar el programa, des de el CAMPIONAT DE PARXÍS, LA CALÇOTADA I L'ESPECTACLE AL J. AMADES, amb les CHICAS YÉ-YÉ. 
Compartirem un dia que desitgem que sigui FANTÀSTIC!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada