07 de gener 2017

CONCERT DE NADALES

Hola. Avui amb el concert de Nadales que ens han ofert la Coral Infantil de Les Escodines i la Coral Eswèrtia a la parròquia de La Sagrada Família, donem per finalitzats els actes que per les festes de nadal havíem programat i fil per randa s’han anat complint.
Gràcies a tots veïnes i veïns que ens hi heu fet costat, amb algun que altre, o amb tots els actes que heu assistit i compartit part del vostre temps a fer barri i a relacionar-nos, que en bona part és del que es tracta, que mantinguem el barri viu i actiu.
Donem les gràcies també a les dues corals: La Infantil de l’associació de veïns de Les Escodines, i la reconeguda coral Eswèrtia, que ja fa vint-i-quatre anys, que amb les seves actuacions ens fan gaudir molt del concert i d’aquest dia de reis que any rere any al nostre barri s’ha pogut celebrar.
Ara hi deixarem constància com sempre amb unes imatges que queden pel record. N’hi ha de nostres i del Jordi Preñanosa, que també ha estat present durant el concert fins i tot ha fet un vídeo el qual tothom que ho desitgi a partir del dilluns, el podrà veure pel canal de televisió TLB: hi poso l’enllaç:

https://www.youtube.com/channel/UC29fvI6-kNC39kstZ5Y7nvg
També et restem molt agraïts Jordi, som fervents seguidors teus, per la bona feina que fas, que ens la puguis seguir oferint, per molts anys!
Demà si ho desitgeu, podreu veure la resta de fotografies, i farem un petit resum del concert en general.
Una vegada més recordem que podeu omplir i fer arribar l’enquesta de la Revista del Totxo anant a l’enllaç que també hi deixem:

Enllaç enquesta revista El Totxo, pel Blog, Facebook, Google ec.


FINS AQUÍ LA COL·LABORACIÓ FOTOGRÀFICA DEL JORDI QUEDA PENDENT EL VÍDEO

L'ESGLÉSIA DE MICA EN MICA S'OMPLA

ELS PETITS PREPARATS PER FER L'ACTUACIÓ
LES PRESIDENTES MARINA I CARME FENT LA PRESENTACIÓ I DONANT LA BENVINGUDA


LA CORAL INFANTIL EN PLENA ACTUACIÓ
DIRIGITS PER  ROSA Mª ORTEGA JUNCOSA
FINAL DE L'ACTUACIÓ

GAUDINT DEL PETIT RESSOPÓ  BEN MERESCUT

UNA XOCOLOTA AMB COCA, UMMMMM.....
LA CORAL ESWÈRTIA A PUNT DE COMENÇAR

LA PARRÒQUIA QUASI  PLENA

EL JORDI PREÑANOSA ENFEINAT
ACABEM AMB ELS APLAUDIMENTS DELS ASSISTENTS PER AVUI.
DEMÀ HI POSAREM  MÉS IMATGES
QUE PASSEU MOLT BONA NIT!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada