20 de març 2016

RESUM ASSAMBLEES



Bona nit veïnes i veïns! Avui hauríem de donar informació de les jornades de portes obertes que hem viscut durant el cap de setmana, però per no arribar a tot arreu a on es vol, o dit d’un altra manera per falta de memòria, no disposem de les fotografies que hauríen d'il·lustrar la informació. Per tant alterarem un xic l’ordre, però segur que al llarg de la setmana ho anirem comentant.
Ara doncs començarem per les assemblees que el dissabte dia 19 es van celebrar. Primer la d’enterraments i en segon lloc la dels socis de l’associació.
No hi va haver una assistència massiva de persones en la primera i menys en la segona. Cosa que no ens sorprèn gens, pel fet que ja és habitual de cada any. Amb tot hi deixem constància de que es varen prendre algunes decisions importants. És una llàstima que els socis tant de la secció d’enterraments com de l’associació no estigueu més implicats en les mateixes.
Per part dels enterraments es va comentar les novetats sobre els canvis de protocol que sembla que hi haura d’aquí a un temps, ja que el mateix ajuntament, conjuntament amb la FAVM, van mantenir una reunió per parlar del tema i a la vegada d’una informació que repetim amb els pròxims temps s’anirà complementant.
Ja sabem que mai es pot estar a tot arreu, però un cop a l’any creiem que bé s’ho mereix, i més tenint en compte que es decideixen coses que ens afecten a tots i per tant, és d’agrair que cada soci i digui la seva, ens faci arribar el seu parer, el seu sentir, si calen els seus problemes en tota l’amplitud de la paraula. Tots formem part del barri i suposem que tots desitgeu que sigui el millor oi?
En la segona assemblea, la de socis de l’entitat, també un dels temes cabdals (pensem), és el fet de la instauració d' un Supermercat als terrenys dels horts a on hi ha l’escola Ítaca.
Això comportarà un moviment d’obertura de carrers, i aquests afecten a la FONT que hi ha en els pisos de la Sagrada Família. Sabem que si obren el carrer Gaudí, afecta la mateixa, i tenim coneixement que alguns veïns estan preocupats per la seva possible desaparició. Així com de la placa commemorativa que hi ha en la mateixa recordant una trobada que es va fer de joves en un moment concret.
Tot plegat comporta que ja hem pensat en algunes possibles actuacions que s’hauran de fer per reivindicar la nostra FONT, o no ho considereu així?
Fet, aquesta petita aportació de novetats que creiem molt significatives us deixem unes imatges de l’assistència a les assemblees, no sense abans, donar les gràcies a tots als que ens hi vàreu fer costat, i gràcies per fer-nos arribar les vostres inquietuds.

Treballem per vosaltres però vosaltres ens hi teniu d’ajudar eh! Entre tots donem vida al BARRI.

 ELS SOCIS VAN ARRIBANT


JUNTA DE LA SECCIÓ D'ENTERRAMENTS
LLEGINT L'ORDRE DEL DIA
JUNTA DE L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS

FINAL DE LES ASSEMBLEES - ELS SOCIS MARXEN




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada