28 de març 2016

CAMINADES ABRIL



En la caminada d’avui visitant l’Ermita de la Salut de Viladordis i tornant a casa pels plans del Guix, hem sentit una música i unes veus que cantaven, en acostar-nos al lloc de d’on venien, una agradable sorpresa ens ha envaït, al veure que eren uns menuts que cantaven les caramelles just al pàrquing de Can Aligué. Doncs ha resultat ser que eren els caramellaires de Viladordis, que recorrien les masies de l’entorn. En donar-los la voluntat ens han obsequiat amb un clauer que tot seguit la meva dona se l’ha posat a la motxilla.

Bé! Tot això ho explico per una raó, a banda de presentar-vos la programació de les caminades pel mes d’abril. És el fet que sempre fent via per aquests camins de les nostres contrades, per molt que coneguis l’entorn, sempre et trobes amb quelcom de nou. Avui. Ens ha tocat aquesta, que sigui dit de pas els felicitem per la iniciativa d’anar alegrant la Pasqua per tot el veïnat.
Ara doncs sense més preàmbuls, us n’hi deixo com he dit la programació de les pròximes caminades. Ja sabeu que tots hi sou benvinguts i en podeu gaudir si us vénen de gust.
De pas, cremarem algunes calories per perdre el quilo que en aquests dies segur, entre la Mona, i les mini vacances haurem augmentat.
Aquest mes d’abril el dia sis, és celebra el dia Mundial de l’Activitat Física, ja ho veureu remarcat en la programació.

Veïnes i veïns com diem sempre: US HI ESPEREM!!



                  ELS CARAMELLAIRES DE VILADORDIS



EL CLAUER DE RECORD



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada