26 de febrer 2017

FOTO ART


Bon matí i bona Fira de l’Aixada veïnes i veïns. Estem a finals de febrer, com qui diu el fred ja l’anem deixant enrere, els dies són un xic més llargs, el preludi del fet que s’acosta la primavera, alguns ametllers ja han florit, la natura per si mateixa, ens anuncia la propera estació de l’any.
Amb tot ara el que ens ocupa, és fer-vos partícips de què per celebrar el seu “40 ANIVERSARI”, l’entitat de FOTO ART, porta a la llum una exposició de fotografies amb el títol de: FLORS, que la muntaran al local de l’associació per poder ser visitada per tothom que hi estigui interessat.
Com és el nostre costum, us n’hi deixem el programa, en el que hi podeu consultar els dies i horaris, en què ho podreu gaudir i visitar.
Estem orgullosos, perquè ens honra el fet de poder col·laborar amb FOTO ART. Ells amb altres ocasions ho han fet per nosaltres, pel que una vegada més, queda reflectit que entre entitats, hi ha un suport que fa que hi hagi bones relacions entre totes, i els ciutadans ens en podem beneficiar. El nostre desig és que: l’exposició sigui molt visitada i que l’entitat FOTO ART, pugui anar sumant anys d’activitat i segueixi fent les aportacions socials, com ve venint fent al llarg dels anys, durant els quals  participa activament en diferents activitats de la nostra ciutat.
Els hi desitgem tot el millor.


QUE SIGUI PER MOLTS ANYS!!

 “TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES”

I desitgem que gaudiu de tot allò que us podem oferir.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada