07 de gener 2017

II CONCERT DE NADALES

Bona nit veïnes i veïns. Anirem per completar la informació que ahir no vaig poder donar sobre el concert de reis.
En primer lloc que van actuar la coral Infantil de Les Escodines, dirigits per la Rosa M. Ortega Juncosa. Val a dir que va ser una grata experiència, i que ens van deixar bocabadats amb tots els sentits, tant per la forma de posada en escena, com per la qualitat de les cançons i la seva perfecta interpretació de les nadales en general, a vegades acompanyades d’una coreografia molt adient. Felicitem als menuts, a la Carme, presidenta de l’associació de Les Escodines per la seva empresa i a la directora de la Coral per la seva inculcació del ben fer a la quitxalla i el nivell de qualitat assolit en la seva representació, interpretació.
La segona part, la coral Eswèrtia, abans de començar amb el seu repertori de Nadales, va recordar amb unes paraules al company i actor en Joan Cirera, que ens va deixar el passat dia tres. Ell era un incondicional tant del Centre Excursionista de la Comarca del Bages, com de la mateixa coral.
Amb la direcció de l’Imma Serra, van interpretar les cançons que en el seu dia ja us en vàrem donar informació, si més no el trobareu aquí en el bloc, que li vàrem penjar el dia 1 de gener amb l’etiqueta de reis.
Com cada any amb una excel·lent interpretació, i amb una qualitat molt alta, ens van fer passar una vetllada molt encisadora. També com ens tenen acostumats als assistents ens hi fan participar i el final sempre fantàstic, perquè, no et canses de sentir-los, ens van oferir uns extres com van ser:
El Al·leluia, en memòria del desaparegut Leonard Cohen. En segon lloc el conegut Tornarem a ser grans, del grup Lax’n Busto. Per acabar amb la Nadala de Josep Thió, Quan Somrius.
Com podreu deduir un final fantàstic, amb la participació dels assistents amb una alegria desbordant, arrencant uns aplaudiments que feia goig de sentir i veure.
Per qualificar d’alguna manera i segur que quedem curts direm que la coral Eswèrtia ens han ofert novament un concert excepcional que any rere any, se superen amb escreix.
Gràcies per fer-nos passar tan bones vetllades.
Per acabar hi deixem un enllaç per si us ve de gust veure el vídeo que el company Jordi Preñanosa va confeccionar durant el concert, el podreu visionar pel canal TLB:  


 ELS AGRAÏMENTS APLAUDINT 
 L'ALEGRIA DESBORDADA


 FINAL FELIÇ


 UN PETIT REFRIGERI PER RECUPERAR FORCES




I ja que les festes han arribat al final, us recordem  que si desitgeu contestar l’enquesta de la revista del Totxo electrònicament, ho podeu fer anant a l’enllaç que segueix fins al dia 15 de gener. Gràcies a tots que ens feu confiança.
TREBALLEM PER VOSALTRES!

Enllaç enquesta revista El Totxo, pel Blog, Facebook, Google ec.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada