24 de gener 2017

CUINA I CALÇOTADA



Bon dia. De mica en mica, anem agafant el ritme de cada dia. Ara en feia uns quants, que no publicàvem res de nou al bloc, que tot sigui dit, un xic de descans també ens ha anat bé per carregar les piles i tornar amb força per encarar la temporada que s’apropa que deu n’hi do de la feina que se’ns acosta. Engeguem amb el taller de cuina que ja us hi deixem el programa. Seguirà la Calçotada, que ja la tenim llesta, pels que us sigui del vostre grat i la vulgueu compartir amb els socis de l’entitat, que
també hi deixem el programa penjat.
Sembla lluny, però dintre de res, estarem al mes de març i com bé recordareu, durant aquest mes celebrarem les assemblees, tant, la de la secció d’enterraments com la de la mateixa associació.
Ja us anirem informant de tot i com sempre us diem, ens encanta que participeu en tots els actes que portem a terme, ja que tot plegat és la vida de l’associació, la vostra i la del barri, que tenim de vetllar que les coses rutllin tal com ens agradaria, el millor possible en benefici de tots els veïns i veïnes que compartim les nostres vides en els mateixos carrers, els comerços, mercats, transports ec.
Per aquest motiu fem una crida al fet que volem ser molts en aquestes, perquè entre tots podem decidir els temes que ens afecten. Una vegada més ens oferim en el que us podem ajudar si teniu algun problema que considereu que sigui del nostre abast, per poder resoldre’l i ser el vehicle de comunicació entre la casa gran (Ajuntament), de la ciutat i la nostra comunitat.

De sobres sabeu que el nostre lema és que:

TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES


EN FINALITZAR L'ESPECTACLE ÉS DONARÀ COCA I BEURES A TOTS ELS ASSISTENTS.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada