29 de gener 2017

CAMINADES FEBRER

Bona tarda veïnes i veïns. Encara que sigui un xic avançat, avui aprofito per fer difusió del programa de caminades que tenim preparades pel mes de febrer. Tot i que ens queda l'última per dur a terme, però les coses val la pena fer-les amb tranquil·litat sempre que es pugui, oi que esteu amb mi?
Ho dic perquè se’ns apropen uns dies que de feina en tindrem força i encara que sigui per no barrejar conceptes, crec que no és dolent anticipar-se.
Com cada mes, us convidem que ens hi acompanyeu. Si el fet de caminar i gaudir de la natura és del vostre grat. En les caminades hi ha tres tipus de nivell i podeu escollir el que més s’acosti a les vostres possibilitats i disponibilitat d’horaris, a partir d’ara al penjar la programació de les caminades llargues també hi mirarem d'afegir les mitjanes, que són molt interessants.

La naturalesa és per respectar-la i gaudir-la. Encara es pot dir més: Si es comparteix amb companyia, ens aporta més ben estar i salut al cos en general, i si ho dubteu, tan sols heu de fer-ne la prova.

SEREU BEN REBUTS A QUALSEVOL GRUP QUE ESCOLLIU!!

AH! RECORDEU QUE EL DIMARTS HI HA TALLER DE CUINA. TAMBÉ HI ÉS CONVIDAT TOTHOM !! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada