06 de març 2016



Hola de nou. Abans de rés, voldria esmenar que en l'anterior entrada a la visita de la Casa de La Culla, he anomenat a la senyora Anna Peix Rebordosa i el cert és que és diu, Anna Peig Rebordosa, perdoneu l'error. 
Ara seguirem amb la calçotada que al migdia en el local de l’associació amb uns quants més de veïnes i veïns, vam compartir i gaudir com és molt natural, tant del menjar, com de la companyia de tots amb tots. Ja en veureu les imatges i vosaltres mateixos, els que no hi vàreu participar per les raons que siguin, en podreu tenir constància dels moments viscuts.
El que sí volem remarcar és que durant la sobretaula, és va fer entrega del premi del Concurs de Relats Curts, que amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, vàrem convocar i ens en van arribar uns quants. Tots ells molt interessants, però com és evident tan sols un podia ser el premiat.
Amb el relat anomenat “SEXO DÉBIL”, la guanyadora va ser la veïna Maria Zapata, la veureu aquí durant l’acta de l’entrega del premi, que la presidenta, Marina Hosta va fer efectiu. Aquest treball serà publicat en la revista del barri “El totxo”, que sortirà al carrer si tot va bé, per les properes festes d’estiu.

Sense més preàmbuls hi pengem les fotografies pel record de tothom.

CALÇOTADA EN MARXA





PREPARATIUS  PERQUÈ NO HI FALTI DE RÉS








ENTRE TOTS ÉS FA TOT





JA ESTEM ENTAULATS I MENJANT


























LES MONGETES AMB LA BOTIFARRA I LA CANSALADA NO HI PODEN FALTAR










UNA BONA CREMA CATALANA DE POSTRES




TAMPOC HI POT FALTAR EL CAVA










ARA A FER EL CAFÈ I LA TERTÚLIA 




PROCLAMACIÓ DE PREMI QUE HA GUANYAT LA VEÏNA

LA PRESIDENTA MARINA FENT L'ENTREGA DEL PREMI A LA MARIA ZAPATA

FELICITATS MARIA!!

EL PREMI: DUES ENTRADES  PER VEURE L'ESPECTACLE DEL GRUP ALLEGRO


LA MARIA, ENS OBSEQUIA LLEGINT ELLA MATEIXA EL RELAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada