21 de març 2016

5a. Caminada Familiar Solidaia

Avui hem pogut fer la 5a. Caminada Familiar Solidaria. Diem que l’hem pogut fer perquè per culpa  del temps, ens temíem el pitjor.  A una trentena de persones, no ens ha espantat pas el cel que amenaçava pluja. Ja que, durant la nit ho ha fet i deu midó.
Per esperar l’hora de sortida, ens han donat una coca amb xocolata calentona, i per anar a fer la caminada, ens han donat una poma i una ampolleta d’aigua.
Amb uns petits retocs sobre el recorregut previst, a un quart de deu més o menys hem anat via al barri de Sant Pau, per arribar al Mirador del Cardener que ha sigut l’objectiu. Allà ens hem recuperat  i hem gaudit de les vistes meravelloses que des d’aquest lloc es poden contemplar. Entre  les persones grans ens hi han acompanyat sis minyons que tampoc s’han espantat, ans el contrari!
A la tornada després d’haver fet quasi ve 10 km, i haver caminat dues hores i quart, hem fet uns estiraments i hem pogut prendre un caldo ANETO, que ens ha deixat el cos com nous.
Per acabar l’associació ens ha obsequiat amb una samarreta que, amb la col·laboració de l’ICS, “Institut Català de la Salut”, s’han fet per aquest esdeveniment.
Volem agrair a tots els assistents la seva companyia, i la confiança que ens han dispensat. Desitjant que per les festes del barri puguem tornar a gaudir d’una nova caminada.
GRÀCIES A TOTS!!




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada