13 de novembre 2020

HA ESTAT AL BARRI, FELICITATS!!

 Informació sustreta del diari Regió7

Mercè Sanmartí, a l'estanc que regenta, amb un cartell del premi 

Un delegat de Loteries i Apostes de l'Estat es va presentar ahir cap a les 10 del matí a l'estanc Sanmartí del carrer de Sant Cristòfol de Manresa. No ho fa sovint, però en aquesta ocasió valia la pena. En el sorteig de la Bonoloto del dia abans, el dimecres dia 11, el primer premi del sorteig va deixar a Manresa un premi de més d'1,2 milions d'euros, i la butlleta es va validar a l'establiment del barri de la Sagrada Família.

Aquesta hora poca gent que entrava al comerç sabia la notícia. Aviat, però, el delegat de Loteries va col·locar un cartell a la finestreta on es fan les apostes en el qual es podia llegir que a l'estanc s'havia venut un premi milionari d'exactament 1.238.754 euros.

Almenys un sopar

Qui va observar el moviment poc habitual que hi havia al comerç en aquella hora i després va veure el cartell, va felicitar els responsables i dependents de la botiga. Els més atrevits van demanar si ja sabien qui era l'afortunat. «No us ha convidat a un sopar, encara?». No. Ningú no es va acostar i ningú no els va convidar a sopar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada