21 de gener 2019

RESIDÈNCIA D'AVIS

Bona tarda!!
Siii tenim una gran noticia que explicar avui, la Residència de la Sagrada Família, ha rebut un premi per poder millorar les seves instal·lacions.
Felicitats!! Tots els veïns hi sortim beneficiats.
Aquesta informació que podeu llegir a continuació està sostreta del diari Regió7.
Gràcies!!


El projecte per equipar la sala de fisioteràpia de la residència d'avis del barri de la Sagrada Família ha rebut un nou impuls. La iniciativa solidària es va imposar ahir a la tarda en la primera gala Simeó Selga, que organitza el Rotary Club de Manresa-Bages per donar suport a projectes socials impulsats per entitats i associacions bagenques. L'acte va tenir lloc al Kursaal davant més de 200 persones, que van poder votar entre les tres propostes finalistes que ahir van exposar.


La iniciativa guanyadora va aconseguir gairebé la meitat dels vots del públic. 
«Gràcies al donatiu podrem millorar la qualitat de vida dels avis», van dir els representats de la residència de la Sagrada Família quan van pujar a recollir el premi, dotat amb 6.000 euros, recaptats amb les entrades de l'acte. L'objectiu de l'entitat és destinar els diners a crear una sala de fisioteràpia amb l'equipament necessari per a la residència del barri manresà i millorar l'autonomia i la qualitat de vida dels avis residents.
Gala Simeó Selga - Rotary


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada