03 de desembre 2017

EL TOTXO


Molt bon dia veïnes i veïns. De nou, estem satisfets de poder-vos fer arribar a les vostres llars una nova edició de la revista de l’associació que de mica en mica ja porta uns quants anys informant-vos de les
activitats que en general duem a terme. De les novetats que en l’àmbit del nostre entorn es generen, i poder així tenir un contacte físic almenys dos cops a l’any amb “EL TOTXO”. En aquesta ocasió és el número 122, pel qual vol dir que encara que passin els anys es va mantenint, i lògicament evoluciona de la mateixa manera que ho fa la vida en general.
Les persones que al seu dia el varen endegar, estem segurs que deuen estar satisfets de la seva empresa, ja que d’aquesta forma queda constància de les activitats, reivindicacions i tot el que comporta el poder tenir a l’abast una associació de veïns, que tot i el pas dels anys, té un paper important en el desenvolupament sòciocultural, reivindicatiu, informatiu ec.
Des d’aquí els volem retre un homenatge a totes les persones que abans que nosaltres, han portat la iniciativa, per fer realitat el que alguns veïns avui gaudim gràcies a la seva emprenedoria. Que menys doncs que ara els que hi som, intentem seguir conservant i òbviament posant-nos al dia com mana l’evolució dels temps, i perquè no dir-ho que amb l’esperança dels que ens precediran segueixin la filosofia, la innovin i la superin, per així mantenir ple de salut, actiu persistentment reivindicatiu, el barri i les persones que el conformem, sense oblidar el que l’envolta.

També hi trobareu com és costum el veinòmetre, que una vegada més si ho desitgeu, el podeu emplenar virtualment, i fer-lo arribar amb les noves tecnologies, mitjançant l’enllaç que us proporcionem. No oblideu que hi ha premi pels que hi participeu.


      Us desitgem:

Molta sort i Bones Festes Nadalenques a tots!!

































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada