30 de setembre 2017

CAMINADES-OCTUBRE



Benvingut el solstici de la tardor. El temps és el que ens mana, i no podem pas anar contra corrent. Hem de seguir amb naturalitat el desenvolupament de les estacions de l’any, per tant podem dir que estem immergits en el canvi climàtic que ens comporta la nova estació, i amb el desig que plogui que falta en fa. Una vegada més us convidem si ho desitgeu, a compartir les caminades que pel mes d’octubre, s’han preparat per tothom qui vulgui i en especial per tots vosaltres veïnes i veïns.
Com cada mes, us hi deixem el programa dels dos grups, tot i que en som tres com segurament ja recordeu. Les curtes són més repetitives i per això no hi posem una programació especial. Axó no vol dir que si alguna persona i està interessada, tan sols ha de venir a davant del CAP a les hores convingudes, o truqueu a l’Associació que us n’informarem i podreu decidir en conseqüència.
Tothom i és convidat i serà ben rebut pels components dels diferents grups. Segur que us hi sentireu bé, i a banda de fer salut, també farem barri, societat, compartirem la natura que és el més sa que tenim, ens oblidem dels problemes i desconnectem una estona de la rutina que ens ofereix el dia a dia que mentalment també ens va bé.

TOTHOM I ÉS CONVIDAT, US HI ESPEREM!!

TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada