17 d’agost 2017

CAMINADES AGOST 16


Entrem de nou al blog, per fer-vos un resum gràfic de la caminada del dia 16 d’agost.
Com podeu comprovar veïnes i veïns, de moment tot marxa perfectament fins el dia d’avui, pel que fa a la programació de les caminades previstes. En aquesta ocasió, hem anat a la banda de Santpedor, per poder anar a visitar la Serralada dels morts. Hi deixo un enllaç per si en voleu saber detalls:

Avui hem compartit la caminada un total de setze persones, hem fet 12,20 km, i hem invertit un temps de 3h i 15' minuts. Podem dir que ha estat una matinal molt maca pel lloc visitat i pels corriols fets del PRC-131 que hem gaudit d’allò més. Com cada sortida intentem que sigui variada i entretinguda a la vegada que interessant pels coneixements que de mica en mica, anem enriquint entre tots els participants, ja que d’una manera directa o indirecta tots aportem quelcom d'interessant.
Tornem a deixar un reguitzell de fotografies que parlen per si soles. Espero que estigueu d’acord amb mi.

Gràcies a tots  els participants, que sense la seva implicació tot plegat no seria possible. Gràcies a vosaltres també per dispensar-nos part del vostre temps personal.


CASA LLUSSÀ - ORIGEN DELS AVIS DEL TIMBALER DEL BRUC
MOLÍ DE FARINA


EL LLUÍS ENS INDICA UNA FOSSA
RECUPERANT LES FORCESFENT CAMÍ DE TORNADAUN PESSEBRE QUE ENS TROBEM MOLT BEN RESGUARDAT
ENTREM AL TERME DE SANTA ANNA DE CLARETDETALLS DE LES  NOSTRES CONTRADES

FOTOGRAFIA DAVANT L'ERMITA DE SANTA ANNA DE CLARETFONT DE LA RIERA SANTPEDORELS AIGUAMOLLS - LA BÒBILA - SANTPEDORCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada