31 de juliol 2016

PROGRAMA AGOST


Bona dia veïnes i veïns. Avui acabem el mes de juliol, que de moment fa calor però la justa pel temps que estem. De moment tenim alts i baixos pel que si segueix així, és força suportable (penso jo) eh!
Bé! Segurament recordareu que en vàrem fer un avanç per poder-vos mentalitzar i reservar els dies que més us sigui del vostre grat el fet de poder-hi participar i ens coneixereu, constatareu que som bona gent, som un grup molt animat, integrador i sociable. Mes rere mes, insistim que tothom hi és convidat, per tant ara per les vacances, podria ser el moment idoni per començar a posar a prova l’empresa de fer salut caminant. Encara que en aquest mes les caminades són excepcionals per trencar la rutina de tot l’any. Vull dir que no tenen res a veure amb les caminades saludables que habitualment fem. Aprofitem per informar que ara tenim tres modalitats de caminades. Podem classificar-les per la durada d'aquestes:
-   Les d'1 hora que es desenvolupen molt per ciutat.
-     Les de 2 hores, que ja es pot fer més camí rural.
Aquestes dues modalitats surten els dilluns, dimecres i divendres.
- Finalment les de 3 hores aproximades (no hi arriben), que fem els entorns de l’anella verda.
Les llargues es duen a terme els dilluns i dimecres. Per qualsevol dubta, teniu i podeu demanar informació al CAP de la Sagrada Família.
- En totes i sou benvinguts i en totes us hi trobareu bé.
 Durant aquest mes d'agost però, les curtes fan vacances. Es re-emprendran el setembre.
Les mitjanes surten de davant del CAP a les 8 del matí.


ÀNIMS I A FER SALUT!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada