21 de febrer 2016

SOCIETAT

                                     AGRAÏMENT
Avui tenim una nova ocasió per poder contactar amb tots veïnes i veïns. Fa uns dies vàrem tenir la Policia Local de la ciutat al nostre local social. Concretament el dia 16, dimarts el matí.
Van venir per fer-nos una petita xerrada informativa, en la que també ens hi van donar les estadístiques que contínuament surten dels estudis realitzats respecta als accidents viaris, de mobilitat, circulació ec.. que ens afecten a tots els ciutadans. Encara que, per l’ocasió, es va posar un èmfasi als de la “Gent Gran”, que no tenim d’oblidar que en som els més febles per les circumstàncies normals de la mateixa vida. També alhora, per unes raons molt específiques en podem ser part culpable per excés de confiança.
Les persones que hi van assistir, així ho van poder constatar amb les dades que se’ns van fer arribar.
Amb tot, el que volem que quedi palès, és el fet de l’acta. Donar les gràcies a totes les persones que ens hi van acompanyar i compartir una estona de les nostres vides, i donar les gràcies a la Policia Local que en tot moment van ser molt atents, i perquè no dir-ho, eficients en la seva feina.

Com generalment fem, hi deixem unes fotografies de l’esmentada conferència.

GRÀCIES A TOTS!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada