14 de desembre 2015

COLECCIONISTES


AMICS  COL·LECCIONISTES DEL BAGES

Un nou dia que podem fer-vos arribar informació, i en el cas d’avui concretament la col·laboració que des de fa temps que fem a l’entitat  que a dalt he esmentat.

Realment podem dir que són amics com a entitat i es fan amics i estimar amb les persones que es relacionen.
Els felicitem per la seva bona tasca que desenvolupen, en la que evidentment hi xalen perquè és el seu hobby i hem pogut viure de ple i compartir un rato amb ells amb un esmorzar inclòs, que tot sigui dit de pa i forquilla.
Han aprofitat per celebrar l’assemblea general que tota entitat ha de fer si més no un cop per any, i per acabar de rematar el mati, a banda de fer-se uns regalets per desitjar-se les Bones Festes Nadalenques, s’han posat a intercanviar les diferents coses que porten, ja que alguns és dedica'n a la col·lecció dels sobres de sucre i altres a les xapes dels taps del cava.
Una jornada de germanor en la qual hi hem estat convidats, i aprofitem des d'aquí el bloc per donar les gràcies més sinceres per tot.
També els hem pogut fer saber que si ells volen, podran seguir quatre anys més fent les seves reunions al local de l’associació. El dimecres dia 16 a la secretaria de l’alcaldia es signarà el conveni de pròrroga per la cessió que l’ajuntament ens fa del local en qüestió.
També pensem que és una bona nova en què us en fem partícips a tots vosaltres veïnes i veïns que en sou socis de l’Associació. En un altre moment segur que hi podrem dedicar més temps i ampliar si potser la notícia.

Per acabar hi deixarem unes imatges que parlen per si soles com podreu comprovar.
























































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada