16 d’abril 2015

OCI I CULTURA


BON DIA GENT DEL BARRI.
EN EL DIA D'AVUI ENS TOCA PARLAR UN XIC DEL TEMPS DE LLEURE I CULTURA QUE TAMBÉ HA DE FORMAR PART DEL NOSTRE DIA ADIA.
ANEM UNA MICA ENDARRARITS, JA PERDONAREU EL RETARD, JA QUE ESTEM ELABORANT EL PROGRAMA DE LES PROPERES FESTES DEL BARRI I AXÓ COMPORTA UNA FEINA AFEGIDA A LA QUE ÉS HABITUAL.
DIUMENGE VÀREM GAUDIR D'UNA EXCURSIÓ A LA VALL DE LA GAVARRESA, QUE EN EL SEU DIA AQUÍ EN EL BLOG JA EN DONÀVEM INFORMACIÓ.
HI POSAREM UNES FOTOGRAFIES, PERÒ SI EN VOLEU VEURE MÉS PODEU ANAR A L'ENLLAÇ DEL FACEBOOK I LES HI PODREU VEURE.
US FEM EXTENSIVA UNA INVITACIÓ DE LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE QUE EL NOSTRE GUIA DE L'EXCURSIÓ, JOSEP MONTOYA HA ESCRIT CONJUNTAMENT AMB EN POL HUGUET I A LA LLIBRERIA PARCIR EN FARAN LA PRESENTACIÓ OFICIAL.
TAMBÉ HI AFEGIM UN ENLLAÇ, PER SI ÉS DEL VOSTRE INTERÉS EN QUÈ US HI PODEU INFORMAR D'UNA APLICACIÓ NOVA QUE EN L'APUNTADOR D'AQUEST MES EN PRIMERA PÀGINA, SEN FA DIFUSIÓ I VA LLIGADA A UNA ALTRA APLICACIÓ QUE ES VA PRESENTAR AHIR A LA SALA DE PREMSA DE L'AJUNTAMENT, SOBRE ITINERARIS O CIRCUITS D'INTERÈS GENERAL PER LA CIUTADANIA. EN AQUESTA APLICACIÓ HI HA COL·LABORAT EL SECRETARI DE L'ASSOCIACIÓ I GUIA DE LES CAMINADES DEL CAP DE LA SAGRADA FAMÍLIA, EN VICENÇ JOU.
PER ARA RES MÉS. QUANT ESTIGUEM EN DISPOSICIÓ DE PODER DONAR MÉS INFORMACIÓ ENS RETROBEM DE NOU AQUÍ AL BLOG QUE PER AXÓ EL TENIM, I DESITGEM QUE SIGUI DEL VOSTRE GRAT.
GRÀCIES A TOTS PEL TEMPS QUE ENS DISPENSEU.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada