08 de desembre 2014

SORTIDA EXCURSIÓ A BARCELONA

BON DIA VEÏNS I VEÏNES!
EN EL DIA D'AVUI COMENTAREM LA SORTIDA QUE AHIR VÀREM FER LES PERSONES QUE ENS VAM APUNTAR PER GAUDIR DE LA SORTIDA ESMENTADA.
EN EL SEU DIA JA EN VAM FER RESSÒ PER AQUEST BLOG. DE BEN SEGUR QUE HO RECORDEU.
EL MATÍ FEIA UN FRED QUE PELAVA DIGUEM, QUASI D'HIVERN, PERÒ UN DIA MOLT SERÉ I MACO QUE JA DONAVA ALEGRIA DE VIATJAR. AIXÍ QUE AMB LES BONES SENSACIONS EN ARRIBAR A LA CAPITAL, LA PRIMERA VISITA VA SER AL LICEU, AMB DOS GUIES PERQUÈ ENS VAN REPARTIR AMB DOS GRUPS, I AIXÍ DISPENSAR-NOS UNA MILLOR ATENCIÓ PER  NO PERDRE CAP DE LES EXPLICACIONS QUE ENS VAN FER. EL RESULTAT VA SER FANTÀSTIC. HO VÀREM PODER VEURE TOT AMB MOLTA CURA I DETALL .
TAMBÉ DIREM QUE DE FRED  EN FEIA, JA QUE LES PORTES OBERTES DEL TEATRE EN SER TAN GRAN, L'AIRE CORRENT ÉS NOTAVA, TOT I AIXÍ VA VALDRE LA PENA PER L'INTERÈS QUE DESPERTAVA LA VISITA EN SI. HO PODREU VEURE EN LES IMATGES.
EN SEGON LLOC ENS VAM ACOSTAR AL MNAC. AQUÍ TOTS VAM ANAR PER LLIURE, PEL QUE CADA PERSONA PODIA ESCOLLIR EL QUE MÉS LI INTERESSAVA VEURE. IMAGINO QUE JA SABEU QUE EN EL MNAC HI HA EXPOSICIONS PERMANENTS I ALTRES D'ITINERANTS. AMB UN SOL DIA NO HI HA TEMPS PER VEUREU TOT.
EN AQUEST CAS HI POSAREM DUES OBRES PROPIETAT DE L'EXPOSICIÓ DE LA BARONESSA THYSSEN.
COM ÉS MOLT NATURAL JA VAM ARRIBAR L'HORA DEL DINAR, EN EL QUE AL CARRER AMPLA DE BARCELONA, PEL BARRI GÒTIC, I TENÍEM UN RESTAURANT RESERVAT NO MÉS PER NOSALTRES.
DESPRÉS DE FER UNA SOBRETAULA COM MANEN ELS CANONS, ENS VAM DIRIGIR A VISITAR LA FIRA DE SANTA LLÚCIA. TAMBÉ HI POSEM IMATGES. ESTAVA A PETAR DE GENT.
UN COP FETA LA VISITA PERTINENT, PER LA PORTA DE L'ÀNGEL ENS VÀREM ADREÇAR A LA PLAÇA CATALUNYA PERQUÈ L'AUTOCAR ENS POGUÉS RECOLLIR I TORNAR CAP A CASA.
TAN SOLS DIR QUE TOTS ENS HO VÀREM PASSAR COM ACOSTUMA A SER GENERALMENT, MOLT BÉ!

PORTA DE L'ÀNGEL

LA FIRA DE SANTA LLÚCIAEL DINAR                                             EL  MNAC
                               DUES PINTURES MAGISTRALS

 EL  LICEU
DECORACIÓ DEL SOSTRE DE LA SALA
PUNT DE TROBADES  SOCIALS
UN DELS DOS GRUPS  A PUNT D'ENTRAR


                                            LA DEHESA DEL LICEU

                                                      ACCÉS CENTRALCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada