18 de novembre 2014

COMPLEMENT DE LES ACTIVITATS DEL DISSABTE

Hola de nou a tots. Ahir per falta de temps  no vaig poder completar les activitats del dissabte passat. Ja em perdonareu.
Avui m'hi poso més d'hora i espero poder-ho completar.
Ja sabeu que vàrem fer una visita a la Santa Cova. Tot seguit que ja teníem l'hora del dinar d'amunt, ens vàrem desplaçar al c/Penedès a on tenim el local de l'associació en què hi havia unes persones voluntàries que feien la feina per nosaltres ja que, es van ocupar de preparar l'aminada i l'arròs que ens en vam llepar els dits de bo que va ser. En aquest cas vam ser una cinquantena de persones les que ho vàrem gaudir.
Com sempre us n'hi deixo unes imatges per què us en feu una idea.
Una vegada fet la sobretaula ens vàrem adreçar al Centre Cívic de Joan Amades, per veure l'espectacle DIVERTIMENTO, que el grup dels ATREVITS ens van oferir.
Una vuitantena de persones ens hi vam aplegar.
Per rematar-ho no hi va faltar la CASTANYADA, i d'aquesta manera posar la cirereta del pastís en un dia força mogut, distret, alegre, i cultural. 
Per què de tot plegat en vam gaudir i compartir.
No cal dir que us diguem que, sempre en totes les activitats que l'associació organitza hi esteu tots convidats. D'aquesta forma podem anar donant vida al barri i a més fer convivència social que avui en dia creiem que és molt necessari en el nostre tarannà.
Gràcies a tots els participants.

LA CASTANYERA
PREPARANT EL BERENAR


ELS ATREVITS AMB L'ESPECTACLE  DIVERTIMENTO










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada