03 de setembre 2014

Joana

Un adéu molt sentit

Quan faig aquest petit homenatge a la nostra amiga,veïna,companya i col·laboradora activa dintre de l'Associació. És segur que encara em quedo curt per descriure-la als que no la coneixien.
M'estic referint a la nostra molt volguda Joana. La Joana Femenies.
Ella sempre tant alegra, dinàmica. Sempre amb ganes de fer coses, d'ajudar, de ser-hi, de transmetre aquella energia que a voltes, en un
moment u altre a tots ens manca i ens cal suport.
Penso que el mínim que podem fer des de l'Associació, en vers ella, és agrair-li tot el que ens ha donat i compartit amb tots nosaltres des d'aquest BLOG. Que també compartia i si entretenia.
Petit homenatge, perquè comparat amb ella, que era tan gran, de cor obert de bona persona,de connectivitat amb tothom. Doncs això no és res, es queda curt,però valgui la bona intenció.
Ja sabem que aquest final és el que ens espera a tots, tard o d'hora,però sempre ens agafa de sorpresa,desprevinguts. Ella no ha sigut l'excepció. Ja l'hi ha arribat l'hora. Que descansis amb Pau Joana. No ho dubto ni un instant que s'acompleixi l'esmentat,perquè ens ho has donat tot, i ets mereixedora de tot.
La teva empremta ens has deixat i cal dir que, els que et coneixíem, et trobarem a faltar,i els que
no, amb les imatges segur que sabreu de qui parlem, que de ben segur més d'un cop us heu topat amb ella,però al ser tan bona persona us ha passat desapercebuda, sense fer fressa. Axis era ella, molt, molt discreta, afable i entranyable. És feia estimar, és deixava estimar, transmetia serenor i alegria. Sempre positiva.

Et recordarem sempre JOANA. Sempre seràs present amb nosaltres amb el teu barri.

SORTIDA A CATALUNYA EN MINIATURA 
COMPARTINT LES CLASES DE GUITARRA AMB EL JOVENT 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada