01 de juliol 2014

FINAL DE CURS

Com ja és habitual per aquestes dades,escoles,entitats,associacions,ec..ec..S'arriba després d'uns mesos de treballs més o menys intensos,al moment del que s'acostuma a dir FINAL DE CURS.
Com a associació no som pas una excepció i per tant ens ha arribat l'hora  diguem de fer-ne un balanç.
La setmana passada vàrem cloure els cursos d'informàtica i el taller de la memòria.Amb dos els ha portat amb molt d'encert el nostre dinamitzador Sebastià Ayala pel que no podem pas passar per alt el fet de donar-li les gràcies pel temps dispensat i la paciència que no cal dir es necessita per treballar amb persones com nosaltres,pel fet que la preparació de que disposem és més aviat fluixeta.
Això no treu que, amb il·lusió,ganes i bona predisposició tot és possible .I si no ho podeu preguntar als participants que us en faran cinc cèntims.
De cara al curs vinent, us encoratgem a què, en allò que més us atregui i que pugui ser del vostre interès,proveu de participar-hi,segur que no ús en quedareu pas decebuts .Ja anirem informant dels possibles tallers i altres activitats que es portin a terme que n'hi haurà moltes.
Com sempre unes imatges per deixar-ne constància.
COMPONENTS DEL CURS DE LA MEMÒRIA
contentes per les notes





ENTREGA DE DIPLOMES











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada