10 de juny 2014

FESTES DEL BARRI


Ja portem uns dies en que s'estan celebrant diferents actes dels programats per les festes del nostre barri.
Amb tal motiu i fent un seguiment del desenvolupament dels mateixos, hem de reconèixer que estem satisfets de la quantitat de veïns que hi heu participat. El temps també ens ha fet costat.
Encara ens queda per endavant un altre cap de setmana, que podrem seguir gaudint de la resta d'actes.
Intentem des del BLOC feu-sa arribar els continguts i activitats de   l'Associació perquè hi participeu molt directament. Ja sabeu que hi podeu fer comentaris i us ho demanem, ja que ens son molt útils per poder corregir els errors que cometem. De ben segur que en fem, però entre tots ho tirarem endavant.
Avui hi deixarem una petita constància amb algunes imatges del que s'ha viscut de les festes fins al present.
Gràcies per ser-hi i acompanyar-nos.
Que tingueu bona setmana i continueu gaudint dels actes.
BONES FESTES D'ESTIU !! 
Ah! Us esperem a la PRIMERA CAMINADA CULTURAL, amb concurs de fotografia inclòs, en el fet que serà el punt final de les festes d'enguany.


Us hi poso un vídeo per anar acompanyant les fotografies,si us ve de gust.
El dia 31 de Maig amb Els Atrevits varem encetar les Festes.El dia set de juny un concert vermut amb el grup de guitarres de l'escola de música de Sant Joan de Vilatorrada i Conservatori de Manresa,varem reprendre els actes festius.

 
Acte seguit preparant la paella. Va quedar genial de presentació i de gust excel·lent, va arribar  l'hora del.........cafè/te  que ens el varen amenitzar el grup "NARINANT"


El vespre, per acabar d'arrodonir el dia vam gaudir d'una
Sardinada/Pernilada, i la actuació del Grup ELS TROBADORS DEL BAGES, que amb les seves Rondalles i Havaneres ens van embadalir. Tot acompanyat del CREMAT.


Dema parlarem dels actes del dia vuit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada