17 de desembre 2017

PARE ORIOL-EXP. FOTOGRAFIES I NADAL








A les portes del nadal, com no pot ser d’altre per l’estima i la relació que ens uneix com a veïns, socis i sòcies, col·laboradors, simpatitzants, és igual! En aquestes dates que es respira diferent per les causes que no tenim pas d’esbrinar, tots sabem a què es deuen. Per la tradició del temps, pels nostres valors adquirits, per tot el conjunt de factors que comporten cada any en arribar a on som i aprofitant l’avinentesa de poder estar presents, un any més us desitgem que passeu un molt bones festes de nadal i un venturós i pròsper any nou 2018.
Com sempre diem: l’Associació treballem per tots vosaltres, i en aquests dies, també volem ser presents si ens ho permeteu dintre les vostres llars. Ja ho hem fet amb l’edició de la revista del Totxo, però també en volem deixar constància per aquest medi, a les persones que en seguiu. Gràcies per fer-nos confiança i dedicar-nos part del vostre temps.

Us donem una última informació  que ens ha fet arribar l’ajuntament, que afecten la mobilitat del barri, per l’arranjament de la plaça del Pare Oriol, i també us hi deixem el vídeo que per felicitar-vos les festes hem elaborat.
Recordem que teniu el veinòmetre per contestar si us interessa.
Textualment l'ajuntament ens fa arribar la nota que podeu llegir:
La Secció de Planificació de la via pública ha comunicat que, dins les obres de millora de la Plaça del Pare Oriol, treballs inclosos dins les actuacions de millora de l´espai públic 2017, el proper dilluns 18 de desembre, amb motiu dels treballs de pavimentació, les afectacions a la mobilitat seran les següents:

·         Es tallarà al trànsit de vehicles:
o       El carrer Viladordis entre l’Av. Francesc Macià i el carrer Providència.
o       El carrer de la Sardana entre l’Av. Francesc Macià i la Plaça Oriol
o       El carrer Sant Magí entre el carrer Roger de Flor i la Plaça Oriol.
·         Es mantindrà l’accés a veïns afectats sempre i quan l’estat dels treballs així ho permetin.
·         El servei de transport públic de viatgers BUS MANRESA es veurà afectat:
o       En les Línies L1 Balconada, L4 Font  - Valldaura i L8 Perimetral modificaran el seu recorregut a Av. Francesc Macià per continuar per Ctra. Pont de Vilomara i carrer Viladordis on recuperaran el recorregut habitual.
o       Parades anul·lades: FGC Viladordis i Sagrada Família


o       Parades habilitades: Av. Francesc Macià – c. Viladordis i c. Viladordis – Ctra. Pont de Vilomara.






També us informem que ja tenim muntada l’exposició de les fotografies que han concursat enguany a la caminada de les festes d’estiu. Les inserim perquè les podeu veure:
"BARRACA EN EL CAMÍ"  DE JOSEFINA IBARS --PRIMER PREMI

CAMÍ DELS CORRALS  DE MONTSERRAT ROSELL---SEGON PREMI

EL GORG  DE DANIEL SOLDADO --- TERCER PREMI




FELIÇ NADAL I MILLOR ANY 2018










































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada