24 d’agost 2017

CAM. DIA 24




Dia 23 d’agost, matí a les 7h i 15’. Punt de trobada al terraplè de la Taverna d’en Mallol. Vint-i-dues persones disposades a compartir la caminada de torn. En aquesta ocasió hem anat a visitar Les Balmes Roges. Amb els cotxes hem anat al Pont de Vilomara que és a on comença.
Una visita que val la pena fer ja que són les úniques tines que es van construir sota d’una balma i que per això no tenen sostre ja que aprofiten el de la mateixa pedra. A destacar la tina que està situada en una mena d’antic corral i que permet observar al costat d’ella la pedra d’una antiga premsa  de vi que servia per extreure’n el most. Des d’aquest punt recomanem l’excel·lent vista de Montserrat que es té si el  dia és clar.
Si en voleu saber més aneu als enllaços que hi deixem:




S’ha d’aprofitar l’avinentesa que això va arribant al final. Vull dir que ara tenim la festa major per endavant i per acabar el mes tan sols ens queda una caminada per completar. Per tant, ho gaudim com si espreméssim una llimona, cada dia més pel fet que les caminades extres arriben al final.
En la caminada que comentem, hem fet 12,300km, amb un temps de 3h i 15’, amb l’esmorzar inclòs.
Amb les fotografies veureu els paratges que hem gaudit que són preciosos, amb unes vistes de Montserrat que són un privilegi, val la pena fer l’esforç de la pujada, per poder tenir el premi final “Les Balmes Roges", a banda d’unes Tines: la Lluca i Ratapinyades. També hem vist les tines de l’Olla i òbviament les de la Casa Nova de Sant Jaume, en fi..... Com totes les caminades que fem, que cada una té la seva peculiaritat. Us convidem a la que queda per tancar el mes si ho desitgeu.
Ara us desitgem que passeu una molt bona Festa Major de la ciutat, que gaudiu molt dels actes que siguin del vostre grat i els compartiu amb tothom, com farem més o menys la majoria de veïnes i veïns.


GRÀCIES PEL VOSTRE TEMPS DISPENSAT!!

COMENCEM LA CAMINADA

LA CASA NOVA DE SANT JAUME

EL FORN DE TEULES

LES TINES PER FORA






TAMBÉ HI TROBEM LA NOGUEROLA, MACA OI?


COMENCEM A TENIR LES BALMES A LA VISTA









INTERIOR DEL CORRAL I ALGUNES TINES






DONANT INFORMACIÓ DE LLOC I L'ENTORN A ON ESTEM


FOTOS DE RECORD






EL FOTÒGRAF FOTOGRAFIAT

PER SI NO EM CONEIXEU, EH!

EL LLUÍS, INSTRUCTOR DE MARXA NÒRDICA

UNES VISTES IMMILLORABLES UN  PRIVILEGI




FEM EL RETORN DE LA CAMINADA


INTERIOR D'UNA BARRACA DE TINES



ENTRADA A  LA BARRACA DE LES TINES

LA MERCÈ I LA MONTSE  A  L'INTERIOR


BAIXAR COSTA MENYS QUE PUJAR



A  LA LLERA DE LA RIERA DE SANTA CREU HI HA AQUESTS MONUMENTS

JA VEIEM LA CASA NOVA DE SANT JAUME

HEM CREUAT LA RIERA
LA CASA NOVA DE SANT JAUME DE NOU. 1/2 HORA MÉS DE CAMÍ I ESTAREM AL "PONT DE VILOMARA" DE A ON HEM SORTIT.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada