18 de juny 2014

RECTA FINAL DE LES FESTES

El dissabte dia catorze vàrem tenir un altre dia més farcit d'actes per celebrar les FESTES DEL BARRI.
Amb molt ambient infantil a les 18 hores al c/Penedès s'hi van dur a terme les actuacions que el Casal Cultural de Dansaires Manresans van encetar amb les seves variades actuacions i diferents grups components, des dels més menuts als joves.
També en entrar al carrer ja hi havia un castell inflable que els petits, hi feien cua per poder-hi saltar i gaudir d'allò més.No hi va faltar la xocolatada.
Entre tant en el local de l'Associació si podia visitar l'exposició dels treballs manuals que els veïns han anat confeccionant a través dels tallers que han acudit durant l'any.
Vull citar també les puntaires que ens oferien els seus coneixements en directa perquè totes les persones assistents a les festes poguéssim tenir coneixements d'aquests oficis tan antics, atractius i tradicionals de casa nostra.
Seguidament hi va haver una actuació d'alguns membres del Grup de Sevillanes del barri del Xup, que desinteressadament van col·laborar en el transcurs de la tarda molt distreta i variada que vam poder compartir entre tots els veïns que van voler-hi assistir.
Per rematar-ho el Mag Caru va ser l'encarregat de fer la cloenda de la tarda. Per cert que va ser molt divertida amb els seus jocs de mans, i en fer participar directament a la quitxalla dels seus coneixements.
En podeu veure una petita mostra en les fotografies que hi deixo a sota.
Després d'un breu descans per recuperar les forces, i l'entrada al cap vespre, l'orquestra "XAROP DE NIT"ens va amenitzar el ball, que en aquest cas es va haver de fer dintre el local per la pluja que va voler fer acta de presència.No per axó va deixar de tenir el seu seguiment, ans el contrari.



ESPERANT EL TORN 



FENT LES PUNTES

Demà penjaré més fotografies












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada