19 de juny 2014

PUNT I FINAL FESTES

Amb la Primera Caminada Cultural, i el també primer concurs de fotografia que vàrem fer efectiva el dia quinze,és va tancar la tanda dels actes de les festes d'enguany.
Els participants a la mateixa sembla ser que van quedar molt satisfets amb tota l'extensió de la paraula. I el que si es va valorar molt, va ser la interpretació del biòleg Jordi Badia, que ens tenia molt embadalits en les definicions de les plantes,flors, fòssils, ec... que ell anava recollint o també alguns participants li donaven.
Com amb tots els actes hi deixarem una petita  mostra gràfica del recorregut,i donar les gràcies a tots els que ens hi van acompanyar.
Per acabar farem esment de l'èxit que en general han tingut la diversitat dels actes, tant de participació, com de col·laboració per part del veïns.
Una vegada més donar-vos les gràcies per tot, inclús les molèsties que haguem pogut causar per suposat, inconscientment. Esperant haver assolit satisfer a una majoria, tant sols ens resta desitjar-vos molta salut,i que l'any vinent ho puguem tornar a celebrar.


Escoltant les indicacions del desenvolupament de la caminada.

 El Jordi ens va comentar les particularitats d'algunes plantes








Recuperant forces per seguir la marxa.

Arribant al lloc de sortida 























En mostra del agraïment, se li va fer un petit detall al Jordi, per haver-nos dedicat part del seu temps.
  No en va,  reconeixem que és molt valuós per la seva predisposició i coneixements sobra la      NATURA.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada