04 de febrer 2018

TALLERS I DIA DEL CÀNCER


Bon dia. Avui fem una entrada per fer memòria dels tallers que l'associació duem a terme de forma quotidiana. També esmentem que se celebra el dia mundial contra el càncer, ja que malauradament, afecte a multitud de persones i hauria de ser cada dia que ens recordéssim d'aquestes, però si més no el dia d'avui. Tots hi estem exposats, i és bo tenir un suport, les persones ens necessitem uns als altres, i tots depenem de tots, malgrat la prepotència, l'orgull, l’estatus,..... per citar alguns exemples.
 Ens agradaria poder complaure-us a tots veïnes i veïns. Si ho aconseguim, ens sentirem molt satisfets, doncs serà senyal que treballem en bona línia i el temps que invertim a l'entitat és positiva i ben acollida per tots.
Podem dir que són força participats alguns tallers, altres no tant, però en tots, encara hi podem encabir més persones, més participants. Aprofito l'avinentesa per puntualitzar en el taller del ZUMBA, pel fet de ser dels últims incorporats, doncs no sembla que ho conegui molta gent, i ens agradaria promocionar-lo per dues raons: La primera que és musical, si t'agrada la música és una possibilitat, i en segon lloc perquè és un exercici CARDIO-SALUDABLE, o sigui que beneficia en la salut i ben estar de la persona. 
No oblidem que els que participeu dels tallers sou els que doneu vida a l'associació i ens encoratgeu a què els membres de la junta continuem treballant per tot el barri, per tota persona que conviu i comparteix els nostres projectes. A la vegada perquè no dir-ho, si en teniu de nous, o hi trobeu a faltar alguna cosa, tan sols contacteu, amb nosaltres que entre tots ho farem tot.
ESTEM SEMPRE AL VOSTRE   SERVEI!!
Hi deixem un programa amb les activitats i horaris, pel que calgui, demaneu informació pel mitjà que us sigui més adient: per telèfon, per correu, per Whats Aap, ec....
GRÀCIES A TOTHOM!!

El nostre lema ja sabeu que és:

TREBALLEM PER DONAR VIDA EL  BARRI.


EL BARRI SOM TOTS ELS QUE EL COMPARTIM!


RECORDA SI T'AGRADA LA MÚSICA I VOLS FER SALUT PRACTICA EL:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada