23 de novembre 2015

LLIBRE


PRESENTACIÓ LLIBRE

En el dia d’avui hem tingut una molt,  bona noticia. El nostre conegut i amic Josep Montoya, que molts de vosaltres veïnes i veïns, el coneixeu per haver-nos fet de guia en algunes de les sortides que l’associació i amb la seva col·laboració hem portat a terme. També segur que coneixeu a la seva esposa la monitora de “BALL COUNTRY” l’Àngels Ribas, ja que una quantitat important de socis sou practicants d’aquest tipus de ball.
Pels que no hàgiu pogut acompanyar-nos, de ben segur en teniu referències d’ell  perquè n’hem parlat altres vegades. Es dedica a escriure llibres com: “La Catalunya Rebel. 13 itineraris per la vall de la Gavarresa”.
Editat per Cossetània, el llibre  inclou 13 rutes circulars que, a més del seu valor paisatgístic,  ens permeten recórrer  indrets que van trepitjar diversos personatges rebels. Pagesos remences, bruixes, bandolers, occitans, pastors, traginers, soldats, rabassaires i obrers permeten al caminant  fer un viatge a peu pels darrers set segles de la història de Catalunya. Si no l’heu llegit, us el recomanem, com no tinc cap mena de dubte que ara, amb el nou llibre que en deixem imatges amb el seu pròleg, podreu comprovar que es pot gaudir d’unes històries, probablement inèdites, i que es presenten molt interessants.
Com a col·laborador i en agraïment a la seva dedicació en vers a l’associació li desitgem molta sort en el nou llibre, que molt aviat veurà la llum.
Per acabar, dir-vos que la presentació del llibre tindrà lloc a Barcelona el dia 17 de desembre, a les 17 hores, i es farà a la llibreria francesa “JAIMES”  del c/ València núm. 318.
Tots els que us vingui de gust acompanyar-lo  en la presentació ja ho sabeu.

FELICITATS JOSEP! QUE AVIAT EN PUGUEM GAUDIR DE MÉS.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada