18 de novembre 2020

OBRES QUE ENS AFECTEN

 

Bona tarda veïnes i veïns !!

Aquestes obres faran cambiar la circul·lació al barri, esperem que ens afectín de manera positiva.

Informació del diari Regio7

Us enviem molta Salut! Cuide-vos molt! Sortirem d’aquesta!!




Comencen les obres de prolongació de l'avinguda Països Catalans

La nova ronda interior de Manresa, entre carretera de Viladordis i Prats de la Riba ha d'estar feta d'aquí a un any


D'aquí a un any ja es podrà circular per la prolongació de l'avinguda dels Països Catalans de Manresa, entre la carretera de Viladordis i la rotonda Prat de la Riba. I d'aquí directament al sector de les Bases de Manresa sense entrar per l'entramat de carrers més cèntrics de la ciutat. Un any és el termini d'execució previst de les obres per fer la nova carretera, que actuarà com una ronda de circumval·lació interna de la ciutat que es completarà quan quedi connectada als Trullols i de retruc a la C-55 i la C-16. Aquesta darrera fase, però, encara no té data d'execució.

Aquest dimarts a la tarda el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, han presentat l'inici de les obres. No es veuran màquines fins d'aquí a uns dies, però ja es treballa en l'adequació dels serveis, ha dit el el director general de Carreteres, Xavier Flores.



Són pràcticament 800 metres d'avinguda, amb un carril per banda -el projecte definitiu en preveu dos però això serà més endavant- i una inversió de gairebé 4,5 milions d'euros. 2,7 els aporta la Generalitat. És la inversió directe i de cop en un sol projecte més important dels darrers anys que fa el Govern català a Manresa. La resta els aporta l'Ajuntament i una part important l'assumirà Aigües de Manresa.

Aloy ha expressat la seva satisfacció perquè comença una obra «importantíssima» per Manresa que «relliga la ciutat i barris» i genera una ronda de circulació interior. Ha assegurat que ha estat possible gràcies a la suma d'esforços, i, que no és una obra de govern «sinó de governs i que va més enllà d'una obra d'Ajuntment. És de ciutat».

Calvet, per la seva part, ha afirmat que si és un projecte important per la ciutat és important per Catalunya. Són més de 4 milions d'euros, que no és una xifra menor. Durarà 12 mesos, però quan la tinguem ajudarà a viure millor. A la gent dels barris i a la gent de Manresa».

La presentació de l'inici d'obres s'ha fet aquesta tarda a la tarda a l'encreuament dels carrers Granollers i Rosa Sensat, a la Font dels Capellans.La prolongació de l'avinguda passarà a tocar en aquest punt, entre un dels extrems del barri de la Font i l'institut Guillem Catà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada