25 de gener 2018

PONTS DE CULTURA-CUINA



Bona dia. Fem una nova entrada al blog, aquesta vegada per fer-vos saber que tenim instal·lats a davant del CAP (l’ambulatori que diem), i tenim una part dels diferents Ponts de Cultura que l’ajuntament a tingut ha bé de repartir per diferents punts de la ciutat, amb el motiu de ser durant tot l’any la Capital de la Cultura Catalana.
Per més informació podeu seguir l’enllaç que hi deixem a baix:
No deixa de ser una actuació de les moltes que és fan a la nostra ciutat, i que sincerament, creiem que val la pena valorar molt positivament, pel renom i la transcendència de la seva repercussió. Sempre és un orgull poder parlar de  Manresa i més encara si tenim arguments que així ho poden constatar.
Aprofitem per fer-vos arribar unes fotografies del taller de cuina que com cada dimarts, anem realitzant una colla d’aficionats al tema del bon menjar i saludable. Si pot ser amb productes de proximitat i de temporada, dirigits per una professional. En més d’una ocasió us hem convidat si hi voleu participar, per tant esperem que les imatges us engresquin, i algun dia poder us decidiu a participar-hi activament.
RECORDEM QUE DISSABTE CELEBREM LA CALÇOTADA
El nostre lema ja sabeu que és:
TREBALLEM PER DONAR VIDA EL  BARRI.

EL BARRI SOM TOTS ELS QUE EL COMPARTIM!

ARA LES FOTOGRAFIES DE LA CUINA
LA ENCARNA CONTROLANT EL FORN

EL PERE PREPARANT LA SALSA

LA ROSARIO I L'ANA  DUES CUINERES MOLT ACTIVES




QUINA BONA CARA EH?


EL SALMÓ AMB SALSA D'ESPÀRRECS








EL SORBET DE LLIMONA AMB SÈSAM




TOT BONÍSSIM ÉS POC



JA HEM MENJAT . ARA TOCA NETEJAR  ELS ESTRIS I LA CUINA

TOTS COL·LABOREM AMB ALGUNA COSA




1 comentari: