01 de gener 2018

CONCERT DE REIS

Benvingut any 2018! Desitgem que totes veïnes i veïns hàgiu acomiadat l’any amb salut i alegria, i ara novament amb la mateixa alegria que fa ben poques hores compartíem amb els nostres amics, familiars, coneguts, ec. Encetem les primeres hores del nou, en el que us desitgem que perduri l’alegria, l’amistat, la pau, la salut i totes aquelles coses bones que compartim les persones de bona voluntat i que òbviament conformem el barri.
Ens espera i volem que així sigui, un nou any amb moltes activitats que anem confeccionant i duent a terme, per donar vida al barri. La primera del nou any serà com segurament ja us espereu, la celebració del Concert de Nadales, que precisament enguany serà el 25è any que a la Parròquia de La Sagrada Família hi deixem petjada amb l’oferiment del concert. Tothom qui ho desitgi, i està convidat.
Fins ara almenys podem dir que és un dels actes més nombrós que hi participeu amb la vostra presència, i això ens omple de joia i evidentment ens encoratja a seguir treballant per si és possible, superar any rere any, el concert que una vegada més ens oferirà la Coral ESWÈRTIA, i per segon any consecutiu la Coral Infantil Escodines.
Podeu consultar el programa que us hi posem, per estar ben informats de tot plegat.
US HI ESPEREM!!

BONES FESTES PER TOTHOM!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada