20 de desembre 2017

CUINAT I MENJAT


Aquests dies al local de l’associació amb motiu de les festes que s’apropen, podríem dir que hi ha una activitat frenètica, per la quantitat d’actes que un dia rere l’altre celebrem. És comprensible pel fet del volum d’activitats i tallers que durant l’any es porten a terme. Això comporta que hi hagi celebracions col·lectives, per desitjar-se el millor, tant entre grups de les diverses activitats, com de les entitats que compartim local i arribat aquest moment, també els motius d’agraïment es deixen notar.
Amb aquest cas concret veïnes i veïns, ahir en el taller de cuina que acostumem a fer cada dimarts, el vàrem compartir amb les persones que cada dimarts i dijous venen al local per fer-hi les seves partides de BRIDGE. Al mateix temps, es va fer avinent celebrar el 42 aniversari del membre de la junta i col·laborador Dani Soldado.
Ens agrada que estigueu informats, i sempre que el temps ho permet, deixem constància aquí en el blog, reforçat amb unes imatges tot el que fem dintre de l’Associació. Una vegada més esperem complaure-us i que ho compartiu amb nosaltres.
Volem recordar una vegada més, que podeu omplir i enviar l’enquesta del veinòmetre de la revista del Totxo, per aquest enllaç que hi deixem. El dia 10 ja us vàrem explicitar com fer-ho, si no ho heu llegit, aneu a la pestanya titulada: CUINA I ALTRES, que hi teniu la informació. Hi ha premi de 200€ al guanyador, que podrà gastar en els comerços que fan propaganda en el Totxo.

Enllaç:

ANIMEU-VOS!!

No en va sempre acabem dient que:
TOTS HI SOU CONVIDATS. TOTHOM POT PARTICIPAR DE LES ACTIVITATS. TREBALLEM PER VOSALTRES.

US DESITGEM MOLT BONES FESTES!!


QUINA PINTA FAN LES GAMBES EH!

UN DELS APERITIUS

ELS JUGADORS DEL BRIDGE


PREPARANT TAULES I EL MENJAR



MÉS APERITIUS

ELS PLATS QUE HEM CONSUMIT BONÍSSSSSSIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMSS!!




UN DELS TRONCS DE NADAL



QUI MÉS QUI MENYS JA HA COMENÇAT ENDREPAR




LA MONITORA ENCARNA DONANT EXPLICACIONS ALS COMENSALS

EN PRIMER PLA EL DANI QUE CELEBRA ANYS


LA MARINA I EL PERE PRESENTEN ELS TRONCS DE NADAL

LA PRESIDENTA ENTREGA EL REGAL AL DANIEL




UN COP OBERT L'ENSENYA A TOTS MOLT CONTENT

GRÀCIES A TOTS I MOLT BONES FESTES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada