10 de desembre 2017

CUINA I ALTRES


Bona tarda. Sense adonar-nos passen els dies de desembre, aviat parlarem de festes, si és que no ho fem ara ja. Encara però em resisteixo a voler entrar de ple en el tema (massa que corre tot plegat).

Avui ens centraren a parlar del taller de cuina que vàrem fer el dimarts passat amb unes imatges que podreu veure al final, i del nou que farem aquest dimarts dia 12.
També vull fer un recordatori per tots veïnes i veïns, socis i sòcies de l’associació, que alguns ja deureu haver rebut la revista del Totxo, número 122, que ha sortit el carrer a partir del dilluns dia quatre. Pensem que a l'haver-hi tantes festes aquesta setmana atípica, no haurà arribat a totes les llars, però sapigueu que no tardarà. A banda de la programació que per les festes Nadalenques s’han preparat, i trobareu el fulletó del Veinòmetre per omplir, fem memòria que hi ha premi de 200 €  al guanyador, per gastar en les botigues del barri que s’hi anuncien, o altres que no són del barri però hi col·laboren amb la seva publicitat. Si ho desitgeu, i, perquè sigui més fàcil accedir des de casa, ho podeu fer virtualment a l’adreça que hi deixem:





Inicieu sessió al vostre correu com és el Gmail, i podreu accedir a contestar les preguntes que hi ha, un cop fet això cliqueu enviar i llestos. Nosaltres ja ho rebrem. Molta sort!!
Com he dit al final i podreu veure la recepta de cuina per aquest dimarts i seguidament algunes fotografies del taller del dimarts dia 4.
Com sempre diem: TOTA PERSONA INTERESSADA I POT ASSISTIR. TOTHOM I ÉS CONVIDAT.
US HI ESPEREM!!



































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada