07 de novembre 2017

XERRADA, CUINA I ALTRES



Bon vespre veïnes i veïns. Aquest matí hem dut a terme la xerrada informativa de com gestionar els documents vitals, que dies enrere ja vàrem anunciar. Us n’hi deixem unes imatges per deixar constància de l’acta, que hi ha assistit una vintena de persones que han participat activament amb les seves preguntes, i amb les corresponents respostes per part de la Treballadora Social Gemma Solanas, que des d'aquí aprofitem per donar-li les gràcies per la seva col·laboració personal. També al director del Cap de La Sagrada Família, per donar el seu vistiplau per poder fer efectiu l’acta
A la tarda, amb el taller de cuina hem celebrat l’aniversari de la Presidenta de l’Associació Marina, en què tots li hem desitjat el millor. Hem compartit el sopar i els pastissos que la Paquita Aloy ha fet per l’ocasió. També hi deixem unes imatges perquè les pugueu gaudir.
Per acabar, fem memòria que demà, pintarem les sabates que ens heu fet arribar de color vermell, per dur a terme el programa de l’actuació, que pel “Rebuig a la Violència Masclista” es farà. Com vàrem anunciar demà dimecres dia 8, i el dia 15 d’aquest mes, al local de l’associació de les 16, fins a les 18 hores, ens dedicarem a pintar les sabates que ens heu fet arribar. Sapigueu però, que tots hi podeu venir a participar.

No oblideu que com més serem millor!














LA CUINA I  L'ANIVERSARI











































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada